zaterdag 13 november 2010

In Moengo

Hallo!


We zijn eergisteren aangekomen in Moengo, na een behoorlijk spannende rit over de ontzettend slechte weg tussen Paramaribo en Moengo. De gaten, kuilen en stukken die simpelweg geen asfalt meer hadden weerhielden onze chauffeur er echter niet van om met volle vaart naar Moengo te racen..

Pitstop tijdens onze reis        

Hier in Moengo aangekomen hebben we eerst op ons gemak de 'stad' verkent, komende dagen zullen we verder gaan met het inlezen in de wereld van de kassenbouw. Het boekje dat Benito ons heeft gegeven blijkt erg interessant en een grote bijdrage voor ons project, dus bij deze, Benito bedankt!

We zijn langs het kantoor van de District Commissaris geweest, maar hij is helaas op vakantie.. Geertje en Quirijn hebben al een afspraak gehad met deze man en hij bleek ook interessant te zijn, dus wij hebben volgende week ook een afspraak met hem gemaakt. Een gesprek met Emmie Pinas, docente aan de MULO van Moengo, leerde ons dat wij een afspraak moeten maken met dhr. Dijkman die ons kan introduceren in Pelgrimkondre. Tevens  zullen we volgende week langs de Barronschool  en een plaatselijke stichting gaan.

Maar nu is het eerst weekend, dus kunnen we nog voort met wat literatuur!

Ons verblijf in Moengo

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Volgers